OBRAZAC ZA ELEKTRONSKU DIVERZITETU VIZU Obrazac: DS-5501 (revizija DV-2021)

Prvi dio - Informacije o sudionicima

1. Ime
2. Spol
 
 
3. Datum rođenja
4. Grad gdje ste rođeni

Upišite samo mjesto rođenja. Ne ulazite u okrug / županiju / pokrajini / državi.

Grad rođenja

5. Zemlja u kojoj ste se rodili
6. Zemlja podobnosti za program DV
Vaša zemlja prihvatljivosti obično će biti ista kao i vaša zemlja rođenja. Vaša zemlja prihvatljivosti NIJE povezana s vašim životom. Ako ste rođeni u zemlji koja nije podobna za program DV, idite na Objašnjenje zemlje podobnosti kako biste vidjeli postoji li druga mogućnost u vašem slučaju.
Podnosite li zahtjev za ispunjavanje uvjeta na temelju zemlje u kojoj ste rođeni?
Ako ne, morate unijeti zemlju iz koje tvrdite da ispunjavate uvjete
8. Fotografija sudionika

Fotografije moraju biti poslane u vrijeme unosa eDV-a. Fotografije koje nisu u skladu sa svim specifikacijama, uključujući, ali ne ograničavajući se na najnovije fotografije (mora se napraviti u zadnjih šest mjeseci), sastav fotografija i neprihvatljive pozadine, osnova su za diskvalifikaciju cijelog zapisa. Svaka manipulacija fotografijama koja mijenja karakteristike lica je osnova za diskvalifikaciju cijelog zapisa. Pogledajte primjere na stranici Primjeri fotografije.

Molimo pogledajte Upute za program Raznolikost imigranata za 2020. (DV-2020) za tehničke specifikacije i specifikacije kompozicije za digitalnu sliku.

Koristite jednu od sljedećih metoda za unos slike u eDV:

  • Snimite novu digitalnu sliku,
  • Pomoću digitalnog skenera skenirajte poslanu fotografiju.

Poveznica na stranicu s uputama za fotografije / fotografskim primjerima

Klikom na gumb "Odaberi novu fotografiju" možete potražiti i odabrati datoteku koja pohranjuje fotografiju. Nakon odabira, prikazat će se naziv datoteke i fotografija. Ako fotografija nije ispravna, kliknite na gumb "Odaberi novu fotografiju" da biste odabrali novu datoteku.

Odaberite Nova fotografija
9. Poštanska adresa
10. Zemlja u kojoj živite danas
11. Broj telefona
12. Adresa e-pošte
(NAPOMENA: Ova adresa e-pošte koristit će se za dodatne informacije ako ste odabrani.)
13. Koja je najviša razina obrazovanja koju ste postigli od danas?
Morate imati diplomu o srednjoj školi koja odražava završetak punog studija (strukovne škole ili stupnjevi ekvivalencije nisu prihvatljivi) ili biti kvalificirani radnik u zanimanju koje zahtijeva najmanje dvije godine osposobljavanja ili iskustva za kvalifikaciju posjetite http://www.onetonline.org/ kako biste utvrdili da li se vaše zanimanje kvalificira za Visa za raznolikost.
14. Koji je vaš trenutni bračni status?
Pravno odvajanje je dogovor kada par oženi, ali živi odvojeno, nakon sudskog naloga. Ako ste vi i vaš supružnik pravno razdvojeni, vaš supružnik neće moći emigrirati s vama kroz program Visa za raznolikost. Nećete biti kažnjeni ako odlučite unijeti ime supružnika od kojeg ste zakonski odvojeni.
Ako niste pravno razdvojeni sudskim nalogom, morate uključiti svog supružnika čak i ako planirate biti razvedeni prije nego što podnesete zahtjev za izdavanje različitosti. Ako ne navedete vašeg supružnika koji ispunjava uvjete, to je razlog za diskvalifikaciju.
Ako je vaš suprug državljanin SAD-a ili zakoniti stalni stanovnik, nemojte ga navoditi u svom unosu.
15. Broj djece
Djeca obuhvaćaju svu biološku djecu, zakonski posvojenu djecu i pastorke koji su nevjenčani i mlađi od 21 godine na dan podnošenja prijave. Morate uključiti svu djecu koja ispunjavaju uvjete, čak i ako ne žive s vama ili ako ne namjeravaju podnijeti zahtjev za vizu za raznolikost kao svoj derivat. Nepostojanje popisa svih djece koja ispunjavaju uvjete mogu biti razlog za diskvalifikaciju. Ako je vaše dijete američki državljanin ili zakoniti stalni stanovnik, nemojte ga navoditi u svom unosu.

Nabavite fotografiju DV lutrije i spremite DV potvrdni kod na svoj telefon!

Nabavite fotografiju za lutriju zelene karte (DV program) izravno sa svog telefona pomoću besplatne aplikacije 7ID za iOS i Android. 7ID također može pohraniti vaš kod za potvrdu DV programa potreban za provjeru vašeg statusa sudionika kasnije.

Preuzmite 7ID sada!