Autor DVLottery.me 2023-09-28

DV Lutrija 2025. počinje 4. listopada 2023

Evo vaše nove prilike za život u SAD-u! Razdoblje za prijavu na lutriju DV odvija se svakog listopada i početkom studenog, a točni datumi variraju svake godine. Doznajmo što su za ovu godinu.

Kada predati obrazac za lutriju Green Card 2025?

U 2023., razdoblje za prijavu na lutriju DV, poznato i kao 'Green Card lutrija', počinje 4. listopada i završava 7. studenog. Ministarstvo vanjskih poslova otvara elektronički obrazac za prijavu za pojedince zainteresirane za testiranje svoje sreće.
Koja je nagrada u ovoj nagradnoj igri? Sretni dobitnici dobivaju priliku za imigracijski intervju u američkom konzulatu, a ako ga uspješno polože, mogu se preseliti u SAD i dobiti stalni boravak.
Obrazac za prijavu na DV lutriju sadrži samo 14 pitanja o vama. Ako na njih odgovorite iskreno, možete postati jedan od 55 000 pobjednika odabranih za imigracijski intervju, koji se može održati šest mjeseci ili kasnije. Imajte na umu da se papirnati obrasci za prijavu više ne prihvaćaju i da je jedini način prijave putem web stranice Ministarstva vanjskih poslova (https://dvprogram.state.gov/). Imigracijske službe SAD-a neće razmatrati obrasce podnesene na bilo kojoj drugoj web stranici.
Prijave će biti zatvorene 7. studenog, stoga nađite vremena prije toga i pošaljite svoj obrazac.

Nabavite ispravnu DV lutrijsku fotografiju online!

Sve fotografije podnositelja zahtjeva u prijavi za DV Lottery provjeravaju se specijaliziranim softverom. Ako vaša fotografija ne odgovara barem jednom zahtjevu, program neće moći detektirati vaše lice i vaša će prijava biti odbijena.
Za obrazac će vam trebati fotografija veličine 600x600 piksela koja ne prelazi 240 kb na običnoj pozadini. Gdje ga nabaviti? Dok su profesionalni foto studiji čest izbor, ovaj zadatak možete povjeriti i specijaliziranom izrađivaču fotografija DV lutrije.
Možete jednostavno snimiti sliku svojim pametnim telefonom ili fotoaparatom na bilo kojoj pozadini, a zatim je prenijeti ovdje kako biste odmah primili usklađenu fotografiju za obrazac za prijavu na DV lutriju: https://hr.visafoto.com/diversity-visa-lottery-photo. Visafoto će prilagoditi veličinu, pozadinu i format, sve do najsitnijih detalja poput veličine glave i položaja očiju. Dobit ćete digitalnu fotografiju spremnu za slanje koja ispunjava sve zahtjeve.
Prije učitavanja slike provjerite ispunjava li sljedeće kriterije:
(*) Fotografija prikazuje lice u cijelosti s neutralnim izrazom lica i očima usmjerenim naprijed. (*) Na licu nema izraženih sjena. (*) Ne nosite naočale, uniformu ili pokrivalo za glavu (osim iz vjerskih ili medicinskih razloga).

Kakve su moje šanse za dobitak na lutriji zelene karte?

Vaše šanse da budete odabrani u izvlačenju uvelike variraju ovisno o nekoliko čimbenika, uključujući broj dostavljenih prijava, regiju iz koje se prijavljujete te posebna pravila i kvote za lutriju u bilo kojoj godini. Kako biste numerički procijenili svoje šanse za uspjeh, možete pregledati statistiku dobitnika DV lutrije po zemlji ( https://hr.dvlottery.me/win-chances-green-card-lottery ).
Proces odabira je potpuno nasumičan. Biti odabran u jednoj godini ne utječe na vaše šanse u narednim godinama, budući da je lutrija svake godine zaseban događaj.

Nabavite fotografiju DV lutrije i spremite DV potvrdni kod na svoj telefon!

Nabavite fotografiju za lutriju zelene karte (DV program) izravno sa svog telefona pomoću besplatne aplikacije 7ID za iOS i Android. 7ID također može pohraniti vaš kod za potvrdu DV programa potreban za provjeru vašeg statusa sudionika kasnije.

Preuzmite 7ID sada!