Autor DVLottery.me 2020-11-18

Kada će biti objavljeni rezultati DV Lottery-2022?

Prihvaćanje prijava za lutriju zelene karte završilo je 10. studenog 2020. Kada ćete znati jeste li među sretnicima i što trebate učiniti nakon pobjede? Reći ćemo vam u našem postu.
Prema informacijama navedenim na službenim web stranicama DV lutrije https://dvprogram.state.gov/, rezultati će biti poznati i objavljeni 8. svibnja 2021. Datum se može mijenjati ovisno o vanjskim okolnostima. Primjerice, 2020. godine zbog zaključavanja koronavirusa datum objave rezultata odgođen je za lipanj.
Napominjemo da se neće slati nikakve obavijesti o pobjedi ili gubitku. Rezultat morate provjeriti ručno. Da biste to učinili, navedenog datuma idite na https://dvprogram.state.gov i kliknite vezu "Provjeri status".
Unesite broj potvrde koji ste dobili nakon popunjavanja obrasca. Pobjednici će vidjeti tekst: 'slučajno ste odabrani za daljnju obradu u programu za raznolike imigrantske vize'. Čestitamo!
Važno: status svog broja možete provjeriti samo na službenim stranicama lutrije! Bilo koja e-pošta koja tvrdi da vam govori o dobitku na lutriji lažna je. Njihova je svrha dobiti "naknadu" za "obradu" lutrije Green Card ili krađu osobnih podataka.

Kada se mogu preseliti u Sjedinjene Države nakon osvajanja DV lutrije?

Primijetite da je prijava DV programa besplatna i uvijek će biti besplatna. Čuvajte se prijevara.
Osvajanje DV lutrije samo po sebi ne daje vam zelenu kartu. Da biste se preselili u SAD, morat ćete proći intervju s veleposlanstvom i dokazati da niste prijetnja američkom društvu i da se možete osigurati za sebe.
Da bi se razgovaralo s dobitnicima DV lutrije potrebno je ispuniti takozvani prijavni obrazac DS-260. Saznajte kako to učiniti u našem članku: https://hr.dvlottery.me/blog/1700-ds-260_application_form.
Sljedeći je korak proći medicinsko testiranje u akreditiranom centru. To dokazuje da niste nositelj opasnih infekcija, kao i mentalnih odstupanja. Saznajte više o liječničkom pregledu ovdje: https://hr.dvlottery.me/blog/1800-medical_for_green_card.
I na kraju, u ovom članku ćemo vam reći kako se pripremiti za intervju: https://hr.dvlottery.me/blog/1400-prepare_for_dv_lottery_interview.
Želimo vam puno sreće i pobjede!

Nabavite fotografiju DV lutrije i spremite DV potvrdni kod na svoj telefon!

Nabavite fotografiju za lutriju zelene karte (DV program) izravno sa svog telefona pomoću besplatne aplikacije 7ID za iOS i Android. 7ID također može pohraniti vaš kod za potvrdu DV programa potreban za provjeru vašeg statusa sudionika kasnije.

Preuzmite 7ID sada!