Autor DVLottery.me 2019/08/27

Sve o radnom iskustvu potrebnom za DV Lutrija

Ako shvatite da se ne kvalificirate po obrazovanju, koje opcije imate? Ako imate dvije ili više godina radnog iskustva u određenim zanimanjima, tada možete biti kvalificirani. Ali ova je metoda teža, jer će odluka o vašoj podobnosti ovisiti o konzularnim službenicima i temeljit će se na dokazu koji možete dati na razgovoru. Spremite se uvjeriti ih da ispunjavate uvjete. Čitaj više.

Koji su uvjeti rada za lutriju zelene karte?

Kao što smo već spomenuli na https://hr.dvlottery.me/blog/300-main_requirements_for_green_card_lottery, to mora biti dvogodišnje iskustvo u posljednjih 5 godina na poslu koji ispunjava standarde opisane u O * Net bazi podataka. Vaše zanimanje mora biti u zoni 4 ili 5 s ocjenom specifične strukovne pripreme (SPV) najmanje 7,0. Poslovi ove kategorije općenito zahtijevaju višu razinu obrazovanja ili vještina. Nažalost, nisu sva zanimanja u skladu s tim kriterijima.

Kako provjeriti svoj posao?

Svoje zanimanje možete pronaći na web mjestu O * Net baze podataka http://www.onetonline.org/ ili koristiti popis koji smo sakupili na https://hr.dvlottery.me/jobs-qualify-dv-lottery. Postoje samo kvalificirani poslovi, tako da ako svoj posao ne pronađete na popisu, vjerovatno ga nema.
Ako vaš posao ispunjava uvjete, sljedeća stvar koju trebate učiniti je razmisliti kako se pripremiti za intervju u američkom konzulatu. Kao što već znate, ovaj je put teži i trebali biste dokazati svoje profesionalno iskustvo. Preporučujemo vam da prikupite ponude za posao, pisma o zaposlenju, pisma o napredovanju i tako dalje, pripremite opis svojih svakodnevnih radnih zadataka, pojedinosti stručnog osposobljavanja ili obrazovanja i primjere proizvoda vašeg rada ako je moguće.
Nadamo se da su ove informacije donijele određenu jasnoću i da možete ispravno ispuniti obrazac Lutrije i također se pripremiti za intervju. Ne zaboravite da ovdje možete i uvježbati ispunjavanje obrasca o DV lutriji https://hr.dvlottery.me/ds-5501-edv-form kada želite.

Nabavite fotografiju DV lutrije i spremite DV potvrdni kod na svoj telefon!

Nabavite fotografiju za lutriju zelene karte (DV program) izravno sa svog telefona pomoću besplatne aplikacije 7ID za iOS i Android. 7ID također može pohraniti vaš kod za potvrdu DV programa potreban za provjeru vašeg statusa sudionika kasnije.

Preuzmite 7ID sada!