Autor DVLottery.me 2019/08/03

Dodatni zahtjevi za lutriju zelene karte

Trebate li novac na bankovnom računu, trebate li ponudu za posao, potrebnu dob, potrebno znanje jezika? I više.
U prethodnom smo članku pisali o glavnim zahtjevima za sudjelovanje u programu DV Lutrije. Danas želimo razgovarati o raznim dodatnim kriterijima.

Financijski zahtjevi za Visa lutriju za raznolikost

Jedno od velikih pitanja: treba li mi određeni iznos novca na bankovnom računu, ako da, koliko onda i kako trebam dokazati svoje financijsko stanje? Odgovor je ne, nema financijskih zahtjeva za prijavu DV Lutrije, niti za izdavanje viza. Ali trebali biste razumjeti da vam treba novac da biste se preselili u SAD.

Minimalna vještina i znanje engleskog jezika za sudjelovanje u DV Lutriji

U lutriji mogu sudjelovati osobe bilo koje dobi, iako minimalni obrazovni zahtjevi, koje smo detaljno opisali u prethodnom članku https://hr.dvlottery.me/blog/300-main_requirements_for_green_card_lottery, učinkovito diskvalificiraju one koji su mlađi od 18 godina u većini slučajeva ,
Također ne postoje zahtjevi za znanje engleskog jezika: ne biste trebali govoriti, čitati ili pisati engleski da biste sudjelovali u lutriji. Ali živjeti u SAD-u bez engleskog jezika prilično je teško pa biste ga trebali početi učiti ako ne govorite dovoljno dobro.

Trenutno stanje, rodbina i ostali kriteriji

Čak i ako se već nalazite u Sjedinjenim Američkim Državama pod nekom od tipova viza, ali još uvijek niste vlasnik Zelene karte, tada imate pravo na DV lutriju. Ne morate imati posao u SAD-u i ne treba vam ponuda za posao od američkog poslodavca.
Ne morate imati rodbinu u SAD-u, a ako ih imate, to nije važno.
Dakle, ne morate imati nikakve posebne stvari, novac, rodbinu itd. Sve što trebate je da biste zadovoljili glavne kvalifikacije imigranata o kojima smo detaljno govorili u prošlom članku: zemlja rođenja, stupanj obrazovanja ili radno iskustvo ,
Također ne zaboravite da je jedan od najčešćih razloga za diskvalifikaciju netočna fotografija. Ispravno iskoristite internetsku uslugu na https://hr.visafoto.com/diversity-visa-lottery-photo.

Nabavite fotografiju DV lutrije i spremite DV potvrdni kod na svoj telefon!

Nabavite fotografiju za lutriju zelene karte (DV program) izravno sa svog telefona pomoću besplatne aplikacije 7ID za iOS i Android. 7ID također može pohraniti vaš kod za potvrdu DV programa potreban za provjeru vašeg statusa sudionika kasnije.

Preuzmite 7ID sada!