Autor DVLottery.me 2020-10-02

Datumi DV Lottery 2022 službeno su objavljeni

Američki State Department potvrdio je datume lutrije za raznolikost viza koja će se održati ove godine. Prijave će se primati od 7. listopada do 10. studenog 2020.
Važne vijesti za sve koji se planiraju useliti u Sjedinjene Države. Američki državni odjeli objavili su službene informacije o DV lutriji 2020. godine na https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
Program započinje u srijedu, 7. listopada 2020. u 12:00 sati po istočnom ljetnom vremenu (EDT) (GMT-4), a zaustavlja se u utorak, 10. studenog 2020. u 12:00 po istočnom standardnom vremenu (EST) (GMT -5). Prijaviti se možete samo na službenoj web stranici lutrije: https://dvprogram.state.gov/.
Ovogodišnje sudjelovanje nije dostupno ljudima iz sljedećih zemalja: Bangladeša, Brazila, Kanade, Kine (uključujući Hong Kong SAR), Kolumbije, Dominikanske Republike, El Salvadora, Gvatemale, Haitija, Hondurasa, Indije, Jamajke, Meksika, Nigerije, Pakistana , Filipini, Južna Koreja, Ujedinjeno Kraljevstvo (osim Sjeverne Irske) i njegova ovisna područja te Vijetnam. Ograničenja su zbog činjenice da se više od 50 000 urođenika tih zemalja doselilo u SAD u prethodnih pet godina. Ispunjavaju uvjete osobe rođene u SAR-u Macau i na Tajvanu.
Objava rezultata lutrije planirana je 8. svibnja 2020. Izdavanje viza za dobitnike nastavit će se do 30. rujna 2022. godine.
Preporučujemo da ne čekate rok i ispunite obrazac čim loto započne. Zbog velikog opterećenja stranica može raditi s problemima. Ako odgodite prijavu za zadnji dan, riskirate da nećete moći predati prijavu.
Imajte na umu da je jedan od zahtjeva za sudjelovanje usklađena digitalna fotografija. Fotografija koja ne odgovara traženom formatu uzrokovat će automatski odbijanje vašeg unosa. Svoju fotografiju možete dobiti na mreži ovdje: https://hr.visafoto.com/diversity-visa-lottery-photo.
Primijetite da je prijava DV programa besplatna i uvijek će biti besplatna. Čuvajte se prijevara.

Nabavite fotografiju DV lutrije i spremite DV potvrdni kod na svoj telefon!

Nabavite fotografiju za lutriju zelene karte (DV program) izravno sa svog telefona pomoću besplatne aplikacije 7ID za iOS i Android. 7ID također može pohraniti vaš kod za potvrdu DV programa potreban za provjeru vašeg statusa sudionika kasnije.

Preuzmite 7ID sada!