Autor DVLottery.me 2020/06/23

Popunjavajući obrazac za prijavu DS-260 za dobitnike DV lutrije

Za one koji su pobijedili u Green Lot DV Lutriji, predavanje DS-260 obrasca prva je stvar nakon pobjede. Provjerite naše detaljne upute za popunjavanje obrasca kako biste ubrzali postupak i izbjegli pogreške.

Prijavite se u Konzularni centar za elektroničku prijavu

Idite na https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx. Za pristup obrascu koristite svoj broj predmeta DV Lutrija.
Zatim unesite svoje prezime i broj potvrde koji je izdat nakon vaše registracije u DV Lutriji. U posljednjem polju odaberite «Podnositelj zahtjeva". Kliknite «Nastavi».

Kliknite na polje "NOT STARTED" i nastavite s obrascem.
Označite okvir pored polja «Potvrđujem da sam pročitao i razumio gore. Sada sam spreman započeti postupak prijave za izdavanje imigrantske vize i stranaca ».
Ako ne ispunjavate više od 20 minuta tijekom ispunjavanja obrasca, vaša će sesija biti gotova. Nakon unosa podataka preporučuje se spremanje svake stranice. U tom ćete slučaju uvijek moći nastaviti tamo gdje ste stali i više nećete morati unositi sve podatke. Također je važno pripremiti se unaprijed i imati sve informacije pri ruci.
Odaberite grad i zemlju u koju želite doći na razgovor s vizom. Sustav će prema zadanim postavkama ponuditi najbližu dostupnu američku ambasadu. Možete naznačiti odgovara li vam ili ne.
Unesite osobne podatke koristeći svoje putovnice. Vaša putovnica trebala bi biti važeća 6 mjeseci nakon datuma ulaska. Ako istječe tijekom procesa, unesite podatke trenutne putovnice i ažurirajte ih kasnije nakon zamjene. U tom slučaju na razgovor trebate uzeti i staru putovnicu i novu.
Unesite podatke za kontakt podnositelja zahtjeva. Važno je da je adresa pravilno napisana u američkom obliku, ispravnim redoslijedom.
Američka adresa obično se sastoji od tri retka i trebala bi biti napisana na ovaj način: (*) 1. redak: ime, prezime (*) 2. redak: sama adresa. Prvo napišite kućni broj, zatim naziv ulice, a zatim i broj stana. (*) 3. redak: naziv grada, država i poštanski broj.
Primjer američke poštanske adrese: Christy Smith, 30 Asquam Rd, Ashland, NH, 03217. Napomena: Obavezno navedite sve adrese na kojima ste fizički živjeli od 16. godine, ne samo službene.
Navedite podatke o adresi na kojoj ćete boraviti prvi put nakon preseljenja u SAD i na koju biste trebali poslati Zelenu karticu.

Što učiniti ako još ne znate svoju buduću adresu? Možete unijeti adresu bilo kojeg prijatelja ili rođaka koji živi u Sjedinjenim Državama. Ovu adresu možete promijeniti tijekom postupka - sve do dana prvog ulaska u SAD-u. Zelenu karticu dobit ćete na vašoj američkoj adresi, obično u roku od 3-4 tjedna od dolaska, ali u rijetkim slučajevima postupak može trajati i nekoliko mjeseci. Pobrinite se da poštanska adresa bude valjana kroz to vrijeme.
Navedite podatke o svojoj obitelji: roditelji, supružnik, bivši supružnik, djeca. Kad dajete podatke o svojoj majci, unesite njezino djevojačko prezime.
Zatim popunite ove stranice: Prethodne informacije o putovanju u SAD-u, trenutne informacije o radu / obrazovanju / obuci, dodatne informacije o radu / obrazovanju / obuci.

Nastavite do sigurnosti i pozadine: Medicinske i zdravstvene informacije. Na pitanje o cijepljenju odgovorite sa "Ne" ako nemate cijepljenje ili ne, ali ne i sa svim cijepljenjima koja zahtijevaju američki zakon. Popis cjepiva potreban za dobivanje imigrantske vize za SAD dostupan je na http://travel.state.gov/content/visas/english/immigrate/vaccinations.html. Medicinske ploče provjerit će podatke o cijepljenju i izvršiti one koje nedostaju.
Popunite sigurnost i pozadinu: sigurnosne informacije, sigurnost i pozadinu: kršenje zakona o imigraciji, sigurnost i pozadinu: ostale informacije. Što više odgovorite sa "Ne" - to bolje.
Zadnja stranica: Podaci o socijalnom broju. Odgovorite «Da» na pitanje «Želite li Upravi za socijalno osiguranje izdati broj socijalne sigurnosti i karticu?»
Kliknite «Dalje: Pregled». Ponovno provjerite sve informacije. Ako pronađete bilo kakvu grešku, kliknite «Uredi» na vrhu proračunske tablice i izvršite ispravke. Nakon što provjerite sve, pritisnite «Dalje: Potpiši i predaj».
Navedite svoj broj slučaja i broj putovnice.
Kliknite na "Prijava i prijava prijave". Ako nakon podnošenja prijave otkrijete pogrešku, možete jednostavno obavijestiti konzularnog službenika na razgovoru o toj pogrešci i zatražiti da je ispravi.
Ispišite potvrdu i pošaljite je i na svoju adresu e-pošte.
Jednom kada KCC primi vaš obrazac, obrađuje ga. Od vas se može zatražiti da pošaljete skenirane kopije pratećih dokumenata. Važno je poslati sve svoje prateće dokumente u jednom paketu. Vaš intervju neće biti zakazan prije toga!
Pripremite se za intervju. Sretno!

Nabavite fotografiju DV lutrije i spremite DV potvrdni kod na svoj telefon!

Nabavite fotografiju za lutriju zelene karte (DV program) izravno sa svog telefona pomoću besplatne aplikacije 7ID za iOS i Android. 7ID također može pohraniti vaš kod za potvrdu DV programa potreban za provjeru vašeg statusa sudionika kasnije.

Preuzmite 7ID sada!