Autor DVLottery.me 2020/06/06

Rezultati DV Lutrija 2021 rezultata

Od 6. lipnja 2020. rezultati programa Lutrije zelene karte DV-2021 dostupni su na mreži. Kako znati da li ste pobjednik? Provjerimo!
U ovom ćemo članku odgovarati na često postavljeno pitanje: kako otkriti jeste li osvojili DV Lutriju. Zapravo, vrlo je lako provjeriti. Budite oprezni: ako primite bilo koji e-mail da ste osvojili Lutriju Green Card, ne plaćajte novac, to nije ništa drugo nego prijevara.

Pročitajte naše detaljne upute kako provjeriti i saznati rezultate lutrije Green Card

Bez obzira jeste li pobijedili ili ne, nećete primati obavijesti. Morate to provjeriti ručno na službenom web mjestu DV Lutrije na https://dvprogram.state.gov. Kliknite vezu "Provjeri status".
Zatim pritisnite gumb 'Nastavi'. Unesite svoj potvrdni broj, svoje prezime (vaše ime nije potrebno), godinu rođenja. Nakon što ispunite obrazac, kliknite gumb "Pošalji" i stranica s rezultatima će postati dostupna.
Ako niste među pobjednicima, vidjet ćete frazu: NIJE IZBOREN Ali nemojte žuriti s brisanjem i odbacivanjem potvrdnog broja. Organizatori DV-lutrije preporučuju da se pohrane do početka sljedećeg DV-programa. Bilo je stvarnih slučajeva kada su se rezultati promijenili već nakon prve najave. Na primjer, 2014. godine web-lokacija za provjeru statusa ulaza doživjela je kratki tehnički problem. Kao rezultat toga, nekima je prikazan pogrešan rezultat koji je kasnije promijenjen. Šanse su prilično male, ali zašto biste trebali odustati?
Ako ste osvojili DV Lutriju, vidjet ćete stranicu s informacijom da ste „nasumično odabrani za daljnju obradu u programu izdavanja vizitskih programa za raznolikost“. Čestitamo! Spremite broj predmeta: trebat će vam za daljnji postupak. Sada morate podnijeti prijavu za DS-260 na https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/forms/online-immigrant-visa-forms/ds-260 -faqs.html i pričekajte intervju.
Imajte na umu da vaš raspored intervjua ovisi o broju vašeg predmeta koji je automatski generiran. Manji je broj, veće su šanse da prođete intervju ranije. Nije važno koliko brzo provjeravate svoje rezultate ili predajete obrazac DS-260!

Službena web stranica DV Lutrije ne radi. Kako mogu provjeriti svoje rezultate?

Ne žurite s provjerom rezultata 6. lipnja. Tijekom prvih sati nakon najave web stranica možda neće raditi ispravno zbog velikog prometa. U isto vrijeme ga posjećuju milijuni ljudi, pa mogu nastati poremećaji.
Možete provjeriti web mjesto za nekoliko dana. U tom bi se trenutku web lokacija trebala vratiti u normalu. To ne utječe na rezultat i nema žurbe. Ako ste odabrani, na raspolaganju vam je gotovo cijela godina. Da, postoji mit da što prije započnete postupak, prije ćete dobiti zelenu kartu. Ali to nije istina Ne brinite, imate vremena ako ste se preselili u Ameriku!

Nabavite fotografiju DV lutrije i spremite DV potvrdni kod na svoj telefon!

Nabavite fotografiju za lutriju zelene karte (DV program) izravno sa svog telefona pomoću besplatne aplikacije 7ID za iOS i Android. 7ID također može pohraniti vaš kod za potvrdu DV programa potreban za provjeru vašeg statusa sudionika kasnije.

Preuzmite 7ID sada!