Autor DVLottery.me 2019/09/23

Koliko košta sudjelovanje u DV Lutriji?

Novac, novac, novac ... Naravno, ovo je veliko pitanje za sve sudionike Lutrije. Iz našeg članka možete saznati sve o naknadama i uplatama koje ćete morati platiti.

Koliko košta registracija na lutriji Green Card?

Sudjelovanje u Visa lutriji za raznolikost je apsolutno besplatno. Vlada SAD-a ne naplaćuje naknadu za ispunjavanje obrasca DV Lutrije. Postoje mnoge tvrtke koje pomažu u ispunjavanju upitnika uz naknadu. Možete im pružiti podatke, a oni obećavaju da će ispuniti obrazac za vas i prijaviti se u vaše ime kada počne lutrija. To se sigurno može učiniti, ali postoje neka pitanja. Kako znate kada predaju obrazac? To bi trebalo biti učinjeno što je brže moguće, zbog ogromnog broja sudionika.
Ako pobijedite, u obrascu za vize DS-260 navedite apsolutno iste podatke kao i u obrascu DV Lutrija. Ako su podaci drugačiji, šanse će nestati! Informacije koje ste poslali u obrascu DV Lutrije morate čuvati na siguran način.
Dakle, sve što trebate učiniti je registrirati na službenoj web stranici u listopadu-studenom, a zatim provjeriti rezultate sljedeće godine u svibnju. Preporučujemo da krenete samo ovim službenim putem, ispunite obrazac za DV Lutriju što je prije moguće, spremite svoje podatke i koristite ih ako pobijedite.

Postoje li druge naknade u različitosti Visa lutrija?

Kao što smo gore spomenuli, ispunjavanje obrasca za DV Lutriju ne košta ništa, ali ako pobijedite, morat ćete platiti neke druge naknade.
Prije svega, ako su vam dali datum razgovora, morate dobiti liječnički pregled. Trošak je oko 200-250 USD u različitim zemljama za svakog člana obitelji koji se planira iseliti. Također se cijepljenje plaća odvojeno. Ovdje je popis certificiranih centara gdje možete dobiti liječnički pregled: https://www.usembassy.gov/. To možete učiniti samo tamo!
Druga stvar koju ćete morati platiti je viza - 330 USD za svakog člana obitelji od 2019. Morate je platiti pravo u američkoj ambasadi, a ne bilo gdje drugdje.
Zaključno: sudjelovanje u lutriji Zelene karte je apsolutno besplatno, ali trebali biste biti spremni platiti liječnički pregled i naknadu za vizu ako pobijedite. Općenito, to će vas koštati oko 550-650 američkih dolara.

Nabavite fotografiju DV lutrije i spremite DV potvrdni kod na svoj telefon!

Nabavite fotografiju za lutriju zelene karte (DV program) izravno sa svog telefona pomoću besplatne aplikacije 7ID za iOS i Android. 7ID također može pohraniti vaš kod za potvrdu DV programa potreban za provjeru vašeg statusa sudionika kasnije.

Preuzmite 7ID sada!